Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan evgin gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kullanılacak zat sayısı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi zahir ki kapılardır. Bu baplar 360 sıcaklıkölçer ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye isabetli halde üretilmeleridir.

Yangın kapısı nasıl bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının arama edilmesini mideerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı namuslu kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak Yangın Kapısı denetleme altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Ciddi sınıftaki meseleyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

If you do not want that we track your visist to our şehir you gönül disable tracking in your browser here:

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page